Om oss

Vi brinner för att göra film, oavsett om det är långfilm, kortfilm, reklamfilm eller film för sociala medier.

Vi tror på att nätverka och på att hjälpa andra som vill göra film.

Hans driver Cinemantrix. Han är en prisbelönad regissör och manusförfattare. Hans filmer har vunnit 45 priser för sina filmer och långfilmsmanus och hans filmer har visats på över 200 filmfestivaler runt om i världen. Hans sitter i advisory board för Swedish-American Chamber of Commerce i Los Angeles.
lukas

Lukas Loughran

Prisbelönad skådespelare och lärare. Har medverkat i flera av Cinemantrix filmer och håller kurser i filmskådespeleri och Method Acting på Cinemantrix.
Majk---porträtt-190807

Majk Zanqrelle

Klippare och filmfotograf. Över 15 års erfarenhet av film, TV och reklamproduktion. Han arbetar med allt från filmfotografi till animation och redigering, och har arbetat med prisbelönta filmer. Håller kurser i Adobe After Effects och Photoshop för filmare.
Andres 1

Andrés Rignell

Filmfotograf. Andrés har filmat långfilmer, TV-serier, musikvideor och prisbelönade reklamfilmer. Bland Andrés många prestigefulla filmuppdrag finns Julkalendern och Äkta människor på SVT, musikvideos för Avicii, Dr Alban, Eric Gadd och Peter Stormare samt reklamfilmer för Fanta, IKEA, OLW, Aftonbladet och Volvo.
Gudrun_280x3501

Gudrun Giddings

Producent i Hollywood. Ordförande för Swedish-American Chamber of Commerce i LA. Håller workshoppar för producenter, regissörer och manusförfattare på Cinemantrix. Producent för Cinemantrix långfilm Sinking.
billy-mernit

Billy Mernit

Manusförfattare på Universal Pictures i Los Angeles där han bland annat har utvecklat Bridesmaids, the Pitch Perfect-filmerna, and Girls Trip.. Har skrivit boken Writing the Romantic Comedy som används av manusutbildningar runt om i världen. Håller workshopar och masterclasses på Cinemantrix.
Bob Dolman

Bob Dolman

Tvåfaldigt Emmy-belönad regissör och manusförfattare med över 30 års erfarenhet av Hollywood. Har bl a skrivit filmmanus till George Lukas och Ron Howards filmer, t ex Willow och Far and Away med Tom Cruise och Nicole Kidman. Håller workshoppar och masterclasses på Cinemantrix.
Johanna Ginstmark är manusförfattare och dramaturg och leder kursen

Johanna Ginstmark

Manusförfattare, dramaturg och manuslärare. I snart 10 år har Johanna arbetat som som manusförfattare för bl a SVT Drama, SVT Barn, Svensk Filmindustri, Anagram Film & TV, och Endemol. Håller kurser i hur man skriver TV-serier på Cinemantrix
Ingela Lundh

Ingela Lundh

Prisbelönad skådespelare och lärare. Har vunnit pris för sin roll i Cinemantrix långfilm Sinking. Håller kurser i presentationsteknik på Cinemantrix.
18921118_10154713651765829_3776367416106582430_o

Tobias Nirs

Klippare och filmfotograf. Håller kurser i hur man redigerar i Adobe Premiere. Arbetar också med specialeffekter för långfilm och reklamfilm.
Soni

Soni Jörgensen

Manusförfattare, dramaturg och manuslärare. Soni arbetar både i Hollywood och i Sverige. Utsågs till Rising Star av Z Magazine om skandinaver i Hollywood, tillsammans med Stellan Skarsgård och Daniel Espinosa. Soni är medlem av European Film Academy, den europeiska motsvarigheten till Oscarsakademin. Soni håller manuskurser och workshoppar på Cinemantrix.
Iman Khayatan

Iman Khayatan

Fotograf för både stillbild och film. Webb-designer. Har gjort långfilm, reklamfilm och webbfilm. Fotograferar headshots och designar webbsidor för skådespelare.
Jacob Jorgensen

Jacob Jörgensen

Guldbaggenominerad filmfotograf som grundat Independent Studios i Stockholm. Håller kurser för skådespelare och filmfotografer på Cinemantrix.