Om oss

Vi brinner för att göra film, oavsett om det är långfilm, kortfilm, reklamfilm eller film för sociala medier.

Vi tror på att nätverka och på att hjälpa andra som vill göra film.

Hans Montelius

Hans Montelius

Prisbelönad regissör och manusförfattare. Driver Cinemantrix. Hans filmer har vunnit 45 priser för sina filmer och långfilmsmanus och hans filmer har visats på över 200 filmfestivaler runt om i världen. Håller kurser i filmskådespeleri och i hur man skriver filmmanus. Hans sitter i advisory board för Swedish-American Chamber of Commerce i Los Angeles.
18921118_10154713651765829_3776367416106582430_o

Tobias Nirs

Klippare och filmfotograf. Håller kurser i hur man redigerar i Adobe Premiere. Arbetar också med specialeffekter för långfilm och reklamfilm.
13418883_10208440812233520_7413999295685796691_n

Maria Hall

Klippare och filmfotograf. Arbetar med Cinemantrix kurser och klipper och filmar reklamfilm och webbfilm. Har varit skådespelare.
Gudrun_280x3501

Gudrun Giddings

Producent i Hollywood. Ordförande för Swedish-American Chamber of Commerce i LA. Håller workshoppar för producenter, regissörer och manusförfattare på Cinemantrix. Producent för Cinemantrix långfilm Sinking.
lukas

Lukas Loughran

Skådespelare och lärare. Har medverkat i flera av Cinemantrix filmer och håller kurser i filmskådespeleri och Method Acting på Cinemantrix.
Bob Dolman

Bob Dolman

Tvåfaldigt Emmy-belönad regissör och manusförfattare med över 30 års erfarenhet av Hollywood. Har bl a skrivit filmmanus till George Lukas och Ron Howards filmer, t ex Willow och Far and Away med Tom Cruise och Nicole Kidman. Håller workshoppar för skådespelare, regissörer och manusförfattare på Cinemantrix.
Ingela Lundh

Ingela Lundh

Prisbelönad skådespelare och lärare. Har vunnit pris för sin roll i Cinemantrix långfilm Sinking. Håller kurser i presentationsteknik på Cinemantrix.
Jacob Jorgensen

Jacob Jörgensen

Guldbaggenominerad filmfotograf som grundat Independent Studios i Stockholm. Håller kurser för skådespelare och filmfotografer på Cinemantrix.
CasperAndreas_073-web

Casper Andreas

Regissör och producent. Har regisserat åtta prisbelönta långfilmer i USA. Han är även en erfaren skådespelare och har varit med i både amerikansk TV och långfilm. Casper håller seminarier och kurser på Cinemantrix.
Soni

Soni Jörgensen

Manusförfattare, dramaturg och manuslärare. Soni arbetar både i Hollywood och i Sverige. Utsågs till Rising Star av Z Magazine om skandinaver i Hollywood, tillsammans med Stellan Skarsgård och Daniel Espinosa. Soni är medlem av European Film Academy, den europeiska motsvarigheten till Oscarsakademin. Soni håller manuskurser och workshoppar på Cinemantrix.
Jonas Larsson

Jonas Larsson

Skådespelare och lärare. Har medverkat i flera av Cinemantrix filmer och håller kurser i filmskådespeleri på Cinemantrix.
Iman Khayatan

Iman Khayatan

Fotograf för både stillbild och film. Webb-designer. Har gjort långfilm, reklamfilm och webbfilm. Fotograferar headshots och designar webbsidor för skådespelare.
Johanna Ginstmark är manusförfattare och dramaturg och leder kursen

Johanna Ginstmark

Manusförfattare, dramaturg och manuslärare. I snart 10 år har Johanna arbetat som som manusförfattare för bl a SVT Drama, SVT Barn, Svensk Filmindustri, Anagram Film & TV, och Endemol. Håller kurser i hur man skriver TV-serier på Cinemantrix