Casting

Eli Kazan sa att 90% av regiarbetet handlar om casting. Att hitta rätt person till rätt roll kan vara skillnaden mellan succé och fiasko.

Prisbelönade

Vi är speciellt stolta över att många av våra skådisar har vunnit ett tiotal priser runt om i världen för sina prestationer i våra filmer.

Vi arbetar gärna med rutinerade skådespelare, men vi har också upptäckt nya talanger och karaktärer bland mindre erfarna skådespelare, statister och amatörer. Då är castingprocessen speciellt viktig. Vi hjälper er genom att hitta rätt person till rätt roll och ger er flera olika alternativ att välja på.

Vi ett brett kontaktnät efter många år i teater och filmbranschen och vårt castingregister innehåller tusentals skådespelare, från nya talanger och olika karaktärer till stjärnor.

Vi kan antingen ta hand om hela castingprocessen eller skicka er ett antal alternativ att välja på så att ni kan dryga ut er egen casting.

Avtal

Rättigheter och avtal är inte alltid lätt att förstå sig på om man inte är jurist eller har lång erfarenhet av branschen. Därför hjälper vi till med att skriva avtal där ni är säkrade för alla situationer.

Kända skådisar

Behöver ni få tag på en känd skådis eller söker ni efter en viss typ då kan vi hjälpa till.

Kontakta oss

Kontakta oss på info@cinemantrix.com eller 08-623 06 90, så berättar vi mer om vad vi kan göra för er produktion.

Om du är skådespelare och vill vara med i vårt skådespelarregister så kan du skicka in dina uppgifter här.

Vi håller också kurser i filmskådespeleri.

0 Shares
Share
Tweet
Share
Email