Casting

Att hitta rätt person till rätt roll kan vara skillnaden mellan succé och fiasko. Vi har ett stort register med rutinerade skådespelare och nya talanger som representerar alla typer och karaktärer som man kan behöva. Därför hjälper vi ofta företag, andra castingbolag eller produktionsbolag med casting.

Snabbt och enkelt

Vi tar hand om hela castingprocessen eller så kan vi skicka er ett antal alternativ att välja på så att ni kan dryga ut er egen casting. I vissa fall är det så enkelt som att slå oss en signal så kan vi se hur vi kan hjälpa er. Det behövs inte alltid en lång castingprocess. Om en lämplig skådis finns i vårt register så kan vi  hjälpa er med kort varsel. Vi ett brett kontaktnät efter många år erfarenhet och vårt castingregister innehåller tusentals skådespelare, från nya talanger och olika karaktärer till stjärnor.

Erfarna skådespelare eller nya talanger

Vi arbetar ofta med rutinerade skådespelare som är enkla att arbeta med. Men vi har också upptäckt många nya talanger och karaktärer bland mindre erfarna skådespelare, statister och amatörer. Då är castingprocessen speciellt viktig! Det kräver lite mer jobb men eftersom vi håller kurser i filmskådespeleri så är vi bra på att guida mindre erfarna skådespelare till roller som passar dem.

Avtal

Rättigheter och avtal är inte alltid lätt att förstå sig på om man inte är jurist eller har lång erfarenhet av branschen. Därför hjälper vi till med att skriva avtal där ni är säkrade för alla situationer.

Kontakta oss

Kontakta oss på info@cinemantrix.com eller 08-623 06 90, så hjälper vi er med casting!