Welcome to Hollywood

Welcome to Hollywood!

Vi bygger broar mellan USA och Sverige. Därför introducerar vi utvalda skådespelare för agenter, managers, rollsättare, regissörer och producenter i Hollywood.

USA och Hollywood har mycket att erbjuda, men det kan vara svårt att hitta rätt. Samtidigt är svenskar och Sverige populära i Hollywood. Därför hjälper vi skådespelare att komma in i Hollywood och etablera sig i USA genom att guida, ge tips och råd och presentera skådespelarna för värdefulla kontakter inom filmbranschen.

Det tar tid och hårt arbete för att ta sig in i filmbranschen och det gäller inte minst i Hollywood. Oavsett om man är i början av sin karriär eller nått ganska långt så är det svårt att navigera sig fram till agenter, managers, rollsättare, regissörer och producenter. Vi guidar de utvalda skådespelarna i frågeställningar om:

- Hur skaffar man sig en BRA agent?
- Hur hittar man casting och vilka ska man gå på?
- Hur bosätter man sig i LA?
- Hur gör man med VISA och uppehållstillstånd?
- Hur träffar man rätt personer i filmbranschen?
- Hur använder man sina språkkunskaper och sin engelska för att få de roller man vill ha?
- Vad är nästa steg?

Vi arrangerar möten med etablerade agenter, regissörer, casting directors, filmarbetare och skådespelare som delar med sig av sina erfarenheter. Dessutom får du träffa erfarna immigrationsjurister som reder ut reglerna för visum och uppehållstillstånd.

Det finns även möjlighet att gå på olika fester och tillställningar och besöka film- och TV-studios på resan.

Kostnad

15 590 inkl moms.

Flygresa och boende tillkommer.

Datum

6:e-12:e mars (i samband med Oscarsgalan).

Fyll i dina uppgifter i formuläret på den här sidan om du är intresserad av resan och vill ha mer information eller om du vill anmäla dig.

Förkunskaper

Bakgrund inom teater eller film värdesätts vid antagning, men också entusiasm, motivation och engagemang. Vi kommer att stäva efter att sätta ihop en så bra grupp som möjligt som vi kan visa upp för våra kontakter i USA och som också kan fortsätta att hjälpa och stödja varandra efter avslutad resa.

Bra kunskaper i engelska hjälper, men är inget krav. Efter en kort tid i USA brukar de flesta behärska engelska tillräckligt för att castas till roller som inte kräver flytande engelska.

Du behöver vara vaccinerad med minst två doser för att få visum att resa in till USA.

Arrangörer

Resan arrangeras av Cinemantrix och det LA-baserade produktionsbolaget G4C Innovation.

Frågor

Hör gärna av dig till oss på 08-623 06 90 eller info@cinemantrix.com om det är nåt du undrar över.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter här så skickar vi dig mer information om resan och hur man anmäler sig. Vi väljer ut en grupp av skådespelare bland de som anmält intresse. Skådespelare som vi inte känner kan komma att kallas på intervju.

Intresse Welcome to Hollywood - Anmälan