Mötesplats för filmarbetare

Behöver du en kreativ miljö för att utveckla dina film- och TV-projekt? Söker du efter en bas för att nätverka med andra i filmbranschen? Vill du utvecklas och ta nästa steg som producent, regissör eller manusförfattare? Då är du välkommen till vår studio, kontor och mötesplats för filmarbetare!

red t-shirt fg farg

Vår studio ligger vid Hötorget i Stockholm, på kort gångavstånd till centralen. Här sitter prisbelönta manusförfattare, regissörer och producenter inom film, TV och reklam som tror på att bygga nätverk och att samarbeta. Vårt gemensamma kontaktnät är stort.

I vår studio har vi 6 rum i två våningsplan (totalt över 200 kvadratmeter). Här kan du arbeta ostört, ta möten eller mingla med andra filmarbetare.

I vår biosalong kan du i en avslappnad miljö visa dina filmer, få feedback från andra filmarbetare eller arbeta med din film i ett stort format - allt ifrån förproduktionen och storyboards till ljudmix, färgkorrigering, musik och effekter.

Hos oss får du också tillgång till ett stort bibliotek med böcker kring filmproduktion, att skriva film- och TV-manus och filmskådespeleri.

I studion kan du filma, göra stillbildsfotograferingar och castingar eller läsningar av manus med skådespelare och filmarbetare. Här har vi också uppskattade branschmingel för upp till 150 personer.

På övervåningen har vi vår lounge där vi tar en kopp kaffe, utbyter erfarenheter och hjälper varandra med projekt och att ta sig fram i filmindustrin.

Praktiska sakerHans bord forklarar

I vår studio finns det man behöver för att utvecklas och utveckla sina projekt. Praktiska saker som snabb internetkoppling (200 Mbps), larm, kaffe/te, mikro, kyl, frys, skrivare, scanner och kopiator ingår också.

 

Plats i studion

Vi tar med jämna mellanrum in filmarbetare som arbetar med inom film, TV, foto, media och reklam.

Det viktiga är att du är intresserad av att nätverka och knyta nya kontakter inom filmbranschen.

Om du är verksam på annan ort så är studion också en bra bas i Stockholm. Flera av oss arbetar t ex mycket med USA.

 

Avgift

1 900-3 900 kr/månad. Du får tillgång till hela studion (över 200 kvadratmeter) på alla nivåer. Hyran är sedan beroende på hur mycket du behöver använda studion.

 

Kontakt

Låter det intressant? Kontakta gärna oss i så fall på 08-623 06 90 eller info@cinemantrix.com så tar vi ett möte och visar lokalen och studion.

Eller fyll i dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig och berättar mer om studion!

 

[fc id='2'][/fc]