Dela studio med oss

Mötesplats för filmarbetare

Behöver du en kreativ miljö för att utveckla dina film- och TV-projekt? Söker du efter en bas för att nätverka med andra i filmbranschen? Då är du välkommen till vår studio, kontor och mötesplats för filmarbetare!

bob-dolman-therese-fotolj

Nätverka

Här sitter prisbelönta manusförfattare, regissörer och producenter inom film, TV och reklam som tror på att bygga nätverk och att samarbeta. Vårt gemensamma kontaktnät är stort.

2016-03-12 11.42.54

Centralt

Vår studio ligger vid Hötorget i Stockholm, på kort gångavstånd till centralen. Det gör studion attraktiv som bas för att förbereda produktioner, för inspelningar och för att ta möten.

2016-04-03 12.10.04

Stor studio

I vår studio har vi 6 rum i två våningsplan (totalt över 200 kvadratmeter) varav en stor studio där du kan göra filminspelningar, stillbildfotograferingar och podcasts.

2016-03-11 15.06.30

Allt du behöver

I vår studio finns det man behöver för att utvecklas och utveckla sina projekt. Praktiska saker som snabb internetkoppling (200 Mbps), larm, kaffe/te, mikro, kyl, frys, skrivare, scanner och kopiator ingår också.

Soffgrupp-4-3

Salong

Vår studio har en stor bioduk och 5.1 ljudsystem. Där kan du i en avslappnad miljö visa dina filmer, få feedback från andra filmarbetare eller arbeta med din film i ett stort format - allt ifrån förproduktion och storyboards till ljudmix, färgkorrigering, musik och effekter.

2016-03-12 15.26.20

Lounge

På övervåningen har vi vår lounge där vi tar en kopp kaffe, utbyter erfarenheter och hjälper varandra med projekt och att ta sig fram i filmindustrin.

Plats i studion

Vi tar med jämna mellanrum in filmarbetare som arbetar med inom film, TV, foto, media och reklam.

Det viktiga är att du är intresserad av att nätverka och knyta nya kontakter inom filmbranschen.

Avgift

1 900-6 900 kr/månad beroende på hur mycket du behöver använda studion för filminspelning/fotografering, event och kurser.

Kontakta oss

Kontakta oss via det här formuläret eller maila oss på info@cinemantrix.com om du är intresserad av att dela studio med oss!

Intresse kontorplats

Bilder och film på studion

Studion är specialanpassad för filminspelningar, fotograferingar och event.

360-bild

Klicka på bilden för att se en 360-bild på studion.

360-film av studion