Crazy Pictures kommer till Cinemantrix

Crazy Pictures kommer till Cinemantrix

 

Det är med stor glädje som vi kan meddela att Albin Pettersson från Crazy Pictures kommer till Studio Olof för att hålla ett kvällsseminarium tillsammans med vår fantastiska kollega Arantxa Hurtado från Sprouting Pictures.

Crazy Pictures är en framgångssaga som började med en uppmärksammad kortfilmsserie på Youtube och sedan växt vidare med arbete inom reklam och TV. Förra året kom de ut med deras första långfilm tillika publiksuccén och guldbaggevinnaren ”Den blomstertid nu kommer”, ett ambitiöst projekt som tagit flera år att förverkliga.

Albin Pettersson kommer att dela med sig av sina erfarenheter, och är sedan med på minglet efteråt. Det är ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter inte bara med honom utan även med andra inom branschen. Vem vet, kanske får nästa stora filmkollektiv sitt startskott den här kvällen?

Vi har under de senaste åren haft många spännande seminarier i studion, allt ifrån manusförfattarna Bob Dolman, Soni Jörgensen och Johanna Ginstmark till rollsättare som Tusse Lande och Malou Schultzberg och regissörer som Lisa Ohlin. Och nu välkomnar vi Albin i det gänget!

Välkomna till oss!

På gång hos oss