Vi åker ut till Vårdinge

Äntligen dags igen!

Vi åker ut till Vårdinge

Snart är dags igen! Vi tar hela studion och åker ut till det undersköna Vårdinge för vår veckolånga intensivkurs i filmskådespeleri! Det är fjortonde gången vi håller kursen och en av höjdpunkterna under året.

Det blir mer inspelning, Method Acting och övningar med Lukas Loughran och Ingela Lundh. Casting agenten Marie Strömberg kommer dit. Vi går också igenom hur man tar sig fram som skådespelare och hur man arbetar bakom kameran.

Jag har bifogat lite bilder på Vårdinge nedan så ni kan se hur vackert det är, men det är nästan svårt att fånga utan att vara där. Det finns en sandstrand med en bastu och en hoppbrygga. Det finns kanoter och båtar för att åka ut på sjön och slappna av efter en dag med filmskådespeleri och filminspelning. Men det är inte bara en avslappnande semester. På kvällarna så brukar många av deltagarna fortsätta med att repetera scener och göra övningar och det gör att det ofta blir väldigt bra resultat av det som görs i kursen. Många av deltagarna gör framsteg och tar ett ordentligt kliv fram inom filmskådespeleri. Att man kan göra det i en så fin miljö är bara en bonus.

Panorama-byggnader

På gång hos oss

Information från oss

Fyll i dina uppgifter här så skickar vi information till dig om vad som händer hos oss, våra event och våra kurser!

Intresse Filmfoto