På väg till Los Angeles

På väg till Los Angeles

Just nu är jag på väg till Los Angeles. Jag har bott i USA i åtta år och jag många kontakter framför allt i LA. Just den här gången ska vi dela ut ett pris, the EMA. Jag sitter i Advisory Board för Svensk-amerikanska handelskammaren i LA och det är vi som delar ut priset till en svensk som har utmärkt sig på ett speciellt sätt i Los Angeles. Förra året gav vi priset till Zlatan och tidigare mottagare av priset är bland annat Alexander Skarsgård. Det kommer att bli ett stort event med många av de svenskar som bor i LA men också en hel del andra människor.

Under tiden som jag är här kommer jag att många av de som jag har lärt känna under min tid i USA. Jag kommer att träffa Bob Dolman, som arbetat med George Lucas och Ron Howard på kultfilmen Willow och som arbetar med en TV-serie baserat på filmen nu. Jag kommer att träffa Billy Mernit, som arbetar som manusförfattare på Universal och som bland annat utvecklade Bridesmaids. Sen kommer jag också att träffa Shon Hedges, som arbetat på Black Sails och The Orville och som nu är huvudklippare för TV-serien New Amersterdam som går på NBC (och Viasat i Sverige).

En del av de elever som vi har haft i våra utbildningar eller som har åkt på vår resa Welcome to Hollywood bor också här nu. Det ska bli jätteroligt att träffa dem igen också och se hur det går för dem.

404

På gång hos oss

Information från oss

Fyll i dina uppgifter här så skickar vi information till dig om vad som händer hos oss, våra event och våra kurser!

Intresse Filmfoto