Iväg på filmning..

Iväg på filmning

Idag fick vi jättefin feedback på ett projekt som vi gjort:
“Tusen tack för hjälpen med filmning och streaming. Ni jobbar alltid lika snabbt och vi märker knappt att ni är där! Det bara fungerar! Tack!”

Uppdraget var ett filma ett seminarium. Vi gör inte bara stora projekt som reklamfilmer och långfilmer. Vi gör också en hel del såna “enklare” uppdrag. Det här var ett ganska typiskt exempel på ett sånt uppdrag. I det här fallet så var det med kort framförhållning. Kunden ringde på torsdagen och frågade om vi kunde filma på måndag. De hade tänkt att hålla seminariet live men nu ville de också möjlighet att streama det åt dem som inte kunde komma. Dessutom ville de använda materialet till att lägga upp sin webbsida och göra en kortare sammanfattning som de la ut på sociala medier.

Vi rekade inspelningsplatsen på fredagen. Vi tycker alltid om att kolla på inspelningsplatsen så tidigt som möjligt för att se att vara redo för alla klurigheter som kan uppstå vid filmningen. Det kan vara speciellt ljus eller ljud från närliggande rum eller luftkonditionering t ex. Allt det går att lösa men det är bra att vara förberedd. Sedan, när vi är på plats, så är det så mycket enklare att filma och det är därför som kunden ofta inte äns upplever att vi är där. Allt bara flyter på!

Maria filmar 2

På gång hos oss

Information från oss

Fyll i dina uppgifter här så skickar vi information till dig om vad som händer hos oss, våra event och våra kurser!

Intresse Filmfoto