Jag älskar att bygga

Jag älskar att bygga

Jag har byggt min lägenhet från en råvind. Det var ett långt projekt som tog flera år från att jag hade idén till vad jag ville göra tills dess att det var klart. Och det var något av det roligaste som jag gjort. Det är naturligtvis härligt nu när den är klar och jag stormtrivs att bo i den. Men det var vägen dit, planeringen och byggandet som var det roliga.

Det är samma sak med Cinemantrix. När jag precis hade avslutat mina studier så reste jag mycket. Då besökte jag många spännande ställen runt om i världen där folk samlades för skapa nåt tillsammans. Då växte visionen av Cinemantrix fram och sedan dess har jag byggt upp företag och vår mötesplats bit för bit. Nu har vi en massa verksamhet men precis som en lägenhet så blir det aldrig klart. Det är alltid nya saker att fixa och ändra på för att göra det ännu bättre. Och precis som med min lägenhet så är det resan mot målet som är det roliga!

Jag har alltid varit intresserad av att bygga. Det behöver inte bara vara fysiska saker. Relationer är minst lika viktiga. Därför är Cinemantrix en mötesplats för filmarbetare där man knyter kontakter och bygger relationer. Vi hjälper varandra, inte bara för att det blir bättre projekt utan också för att det är roligare att vara del av ett större sammanhang.

Jag kommer aldrig att vara färdig med byggandet. Och det är det som är det roliga.

Välkommen att bygga upp en mötesplats med oss!

/Hans Montelius

Team-skrattar-crop

På gång hos oss

Information från oss

Fyll i dina uppgifter här så skickar vi information till dig om vad som händer hos oss, våra event och våra kurser!

Intresse Filmfoto