Kampen för mer filmskådespeleri!

film4Det har hänt mycket på Cinemantrix under hösten, postproduktion i LA av vår långfilm Like Me, ett antal nya reklamfilmer och webbfilmer och en kurs i att skriva filmmanus.

Men under våren kommer vi, likt Don Quijote, att fortsätta kämpa för att sprida kunskap kring filmskådespeleri i Sverige.

Jag är uppväxt på teatern. Jag älskar teater. Både mina föräldrar är skådespelare. Känslan man får att en bra teaterföreställning är något unikt. Men jag hävdar med en dåres envishet att det är skillnad på filmskådespeleri och teaterskådespeleri. Det är därför vi håller vår kurs i filmskådespeleri i vår igen. Och vi hoppas att det snart blir många fler kurser och utbildningar i filmskådespeleri i Sverige. Och under våren drar vi som sagt vårt strå till stacken igen. Den verkar vara omtyckt och intresset har varit stort ända sedan vi började för några år sen.

Och vi kommer dessutom att hålla en fortsättningskurs som man kan gå om man gått vår filmskådespelerikurs eller om man har motsvarande erfarenhet.

Ni kan läsa mer om kursen här!

Fram för mer filmskådespeleri!

 

0 Shares
Share
Tweet
Share
Email