Fotbollslandslaget och Coca-Cola

Fotbollslandslaget och Coca-Cola

Det rullar en kampanj med Svenska fotbollslandslaget för Coca Cola som vi har varit med att filma. Det är väldigt roligt att den blev så populär! Vi filmade bland annat Kosovare Asllani mot green screen i vår studio! Det var jätteroligt.

I samband med filmningen blev Asllani ambassadör för Coca-Cola och inledde ett tvåårigt samarbetsavtal.

Det känns väldigt spännande att inleda ett samarbete med Coca-Cola som satsar så stort på fotboll, speciellt inför kommande VM. Vi delar våra ambitioner för fotbollen och har samma värderingar. Det är på tiden att statusen för oss damfotbollsspelare höjs till den nivå vi förtjänar och det är fantastiskt kul att få jobba mot ett mer jämställt fotbollssverige där alla värderas lika tillsammans med Coca-Cola.

Kosovare Asllani, fotbollspelare i landslaget

Coca-Colas koordinerar ofta sin marknadsföring och sina reklamfilmer på global nivå från huvudkontoret i Atlanta. Nästan alla reklamfilmer görs t ex där. Den här kampanjen, som framför allt marknadsförs på sociala medier, är dock lokal och vi är väldigt stolta över att vi fick förtroendet att filma och fotografera för den.

 

Filmning framför greenscreen i vår studio.

 

Vi filmade framför en greenscreen för att vi vilja kunna lägga helt rätt röd färg som bakgrund.

Filmningen gjordes precis innan jul och jag kommer ihåg att det var en mycket tight deadline. Det brukar vara så innan jul eller innan sommaren då allt ska vara klart innan folk går på semester.

Men i vår studio är allt förberett och vi är redo att filma med kort varsel så det var inga konstigheter.

Och det är klart att vi alla var lite star struck.

 

På gång hos oss