Den är äntligen här!

Den är äntligen här, intensivkursen i skådespeleri!

Nu närmar sig snart den årliga veckan då Cinemantrix tillsammans med andra lärare och föreläsare håller en intensivkurs i skådespeleri! Under kursens gång får man en inblick i allt från att skriva manus till hur man skådespelar framför kameran och jobbar tillsammans med andra skådespelare och resten av filmteamet.

Kursveckan äger rum i Vårdinge, ca sex mil utanför Stockholm. Vi övernattar och stannar där hela veckan vilket gör att vi i lugn och ro kan gå genom mycket teori, praktik och inspelning med kursdeltagarna. Det finns även möjlighet att få råmaterialet från inspelningarna efter kursveckans gång hemskickat!

På fritiden finns det mycket att göra. Med goda badmöjligheter, betande hästar i hagar, kanoter att tillgå samt bastu och grill så finns det nästan inga tråkiga stunder; och med alla dessa möjligheter får man enkelt kontakt med de andra kursdeltagarna.

För att gå kursen krävs inga förkunskaper och ni är mer än varmt välkomna att söka intensivkursen i skådespeleri till nästa år 2020!

På gång hos oss

Få information från oss

Fyll i dina uppgifter här så skickar vi information till dig om vad som händer hos oss, våra event och våra kurser!