Bob Dolman är tillbaka på Cinemantrix

Bob Dolman är tillbaka på Cinemantrix

Bob Dolman är tillbaka på Cinemantrix och vi är väldigt glada över att välkomna honom tillbaka hos oss. Bob är en prisbelönt manusförfattare och regissör, känd för sitt arbete med filmer som "Willow", "Far and Away" och "How to Eat Fried Worms". Han är en mästare på att skriva underhållande och engagerande berättelser och hans kunskaper och erfarenheter är ovärderliga för alla som är intresserade av filmproduktion. Under tre veckor kommer Bob Dolman att hålla flera olika seminarier och workshops på Cinemantrix. Seminarierna är redan igång men det finns fortfarande platser kvar på hans nästa workshop.

https://cinemantrix.com/kurser/skriva-filmmanus-tv-serier-bob-dolman/

På workshopen kommer han dela med sig av sin kunskap och erfarenhet om konsten att skriva manus. Bob Dolman är en sann mästare när det kommer till manusskrivande och vi på Cinemantrix är oerhört tacksamma för att han ger oss möjligheten att lära av honom på ett sådant här sätt. Hans workshops kommer att ge dig en djupgående förståelse för vikten av ett väl utformat manus och hur det kan avgöra om en film eller TV-serie lyckas eller misslyckas. Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter och lärdomar från branschen, kommer han att ge dig ovärderliga insikter om vad som fungerar och vad som inte fungerar i Hollywood.

”I teach from my own experiences, what works and what does not work in the industry”

Bob Dolman säger själv så här om workshopen:

”Varje film och varje serie börjar med ett manus, det är den gemensamma grundpelaren som varje skådespelare, manusförfattare och regissör tar del av. Genom den här kursen kommer du få lära dig mer om att skriva och förstå manus något allt från regissörer, skådespelare, manusförfattare eller om du bara är intresserad av film eller skrivande kan ta nytta av."

Det går att läsa mer om kursen och anmäla sig via länken:

https://cinemantrix.com/kurser/skriva-filmmanus-tv-serier-bob-dolman/

På gång hos oss

Information från oss

Fyll i dina uppgifter här så skickar vi information till dig om vad som händer hos oss, våra event och våra kurser!

Intresse Filmfoto