Hur man redigerar i Adobe Premiere

Distanskurs

Anmäl dig här:

Det här är en distanskurs för dig som vill lära dig hur man redigerar och skapar professionella produktioner, reklamfilmer eller filmer för sociala media.

Redigering är att berätta med film. Det är här man sätter ihop filmen till en färdig produkt. En bra redigering kan vara skillnaden mellan succé och flopp.

I den här distanskursen lär du dig grunderna i att redigera med redigeringsprogrammet Adobe Premiere. Du får de verktyg och den kunskap som behövs för att kunna arbeta professionellt i Adobe Premiere.

Distanskursen har samma innehåll som den kurs som vi håller i vår studio. Läs mer om hur du kan ta vår redigeringskurs i vår studio här!

Adobe Premiere är ett av de stora redigeringsprogrammen som används av många film- och TV-produktioner. En av fördelarna är den enkla och snabba kopplingen till andra Adobe-program som t ex Photoshop och After Effects. När man har lärt sig ett program så är det också mycket enklare att lära sig andra. Att kunna arbeta snabbt och professionellt i ett redigeringsprogram är viktigt för att kunna skapa framgångsrika filmer. Det du lär dig är också applicerbart på tidigare versioner av Adobe Premiere.

Kursen blandar praktiska övningar med genomgång av programmet och dess funktioner.

Du lär dig bland annat:

- Inställningar och snabbkommandon

- Klippteknik

- Övergångar och specialeffekter

- Paneler och markörer

- Filter

- Texter, grafik, titlar och animeringar

- Professionell färgkorrigering och grading

- Ljudredigering och ljudmixning

- Hur man gör bildspel och tar in stillbilder i filmen

- Hur man snabbar upp och saktar ner klipp

- Hur man klipper i olika videoformat

- Hur man klipper material från flera kameror från olika vinklar

- Import av videoklipp från olika kameror och minneskort

Vi går också igenom hur man exporterar den färdiga filmen i de format som passar för olika plattformar utan att förlora i kvalitet, från bio och TV till webb och video för mobiltelefon.

Dessutom får du en inblick i vad du bör göra när du filmar för att få bästa möjliga material att klippa med.

Den här kursen är webb-baserad och kan tas med eller utan personlig handledning från en av våra lärare. Klicka här om du är intresserad av att ta kursen i vår studio vid Hötorget i Stockholm.

Målgrupp

Den här distanskursen är till för dig som vill lära sig redigera reklamfilm, webbfilm eller filmer för sociala medier i Adobe Premiere. Den har samma innehåll som den kurs vi håller i vår studio. Den fungerar också som ett bra komplement till kursen i vår studio.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursavgift

1 900 exkl moms.

med personlig handledning: 2 900 exkl moms.

Anmäl dig här:

Hör gärna av dig till oss på 08-623 06 90 eller info@cinemantrix.com om du har några frågor om kursen.

Skräddarsydda kurser

Vi kan också ta fram skräddarsydda kurser och hålla kursen som distanskurs för dig och ditt företag. Hör av dig till oss på info@cinemantrix.com om du är intresserad av det.

Mer information

Om du vill ha mer information om våra kurser så kan du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig information om den här kursen och våra andra kurser och event.

Intresse redigeringskurs