Presentationsteknik

Hur du når ut till din publik

I den här intensiva kursen lär du dig tekniker för att nå ut och skapa engagemang under dina presentationer.

Att fånga en publik och hålla den intresserad är något av det svåraste som finns. Men det finns tekniker som framgångsrika talare, skådespelare och ståuppkomiker använder sig av. I den här kursen får du lära dig de teknikerna och träna på att använda dem.

Vi arbetar med kroppsspråk, röst och scennärvaro. Målet är att du ska hitta din egen unika stil genom att vi tar fram dina styrkor och får dig att känna dig naturlig och äkta framför en publik.

I kursen får du lära dig:

- Hur du skapar engagemang hos din publik

- Hur du skapar och behåller kontakten med publiken

- Hur du förbereder dig på bästa sätt

- Tekniker och knep för att hantera nervositet och stress

- Hur du får igång en dialog och diskussion med din publik

Och andra tekniker för att ge en professionell presentation som får genomslag.

Du får också lära dig hur du förhåller dig till presentationsverktyg som t ex powerpoint och annan teknik på bästa sätt.

Kursen hålls på svenska i våra lokaler vid Hötorget i Stockholm.

Målgrupp

För alla som vill bli bättre på att nå ut och skapa engagemang hos en publik. Kursen kan också skräddarsys och användas som team-building för en grupp.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

 


Väldigt givande! Gjorde en riktigt skillnad om jämför början och slutet för alla. Skicklig pedagog som bjuder på sig själv.

- Cecilia Borg, VD, Citerus

Kursledare

Kursen leds av Ingela Lundh, skådespelare i grunden med 18 års internationell erfarenhet av teater, film och tv. Ingela är utbildad i London och har stått på scen i Storbritannien, Italien, Sverige och Danmark. I Sverige har hon setts i föreställningar på Dramaten, Malmö Opera och Confidencen.

Ingela driver också den engelsktalande teatergruppen SEST, The Stockholm English Speaking Theatre som har gjort uppsättningar på Parkteatern och Teater Brunnsgatan Fyra. Där har hon även hållit workshoppar i Shakespeare, drama och muntlig framställning.

Sedan 8 år tillbaka coachar Ingela företagsledare, forskare, kreatörer och politiker, både i Sverige och internationellt i att nå ut med sitt budskap genom att förbättra och förstärka kroppsspråk, röst och närvaro.

Bland kunderna finns några av våra största svenska industriföretag, lärosäten samt Sveriges Riksdag.

Kursavgift

3 900 exkl moms.

Datum

20:e September (heldag).

Intresseanmälan

Om du INTE kan gå kursen men är intresserad av att få information när vi har satt nästa kursdatum så kan du fylla i dina uppgifter här:

Intresse Presentationsteknik

Tidigare deltagare

Här är några av kommentarerna från deltagarna på vår kurs i Presentationsteknik:

 

Jag fick många bra insikter om saker jag gör med röst och kroppsspråk omedvetet.

Nu när jag är medveten kan jag justera det och enklare nå fram.

Att i en trygg miljö tas utanför min bekvämlighetszon och därav växa och känna nya möjligheter.

Fantastiskt! Jag vill vara med Ingela flera gånger i veckan. Bra energi, pedagogiskt och roligt. Jag har fått massor med bra tips och vill göra om min nästa presentation rejält.

Väldigt givande. Gjorde en riktig skillnad om man jämför början och slutet för alla. Skicklig pedagog som bjuder på sig själv.

Givande kurs för alla som pratar inför grupp. Konkret övning och självupptäckter som ger stort genomslag.

En lärorik och energifylld eftermiddag med många insikter och möjlighet att träna individuellt och att lära från varandra. Verkligen ett sätt att bli sammansvetsade också eftersom man får/behöver visa sin sårbarhet i förhållande till presentationer.

Kontakt

Hör gärna av dig till oss på 08-623 06 90 eller info@cinemantrix.com om du har några frågor om kursen.