Kurs i Adobe After Effects

Distanskurs

Anmäl dig här:

Den här distanskursen är för dig som vill lära dig hur man skapar effekter och animationer i Adobe After Effects för videoproduktioner, reklamfilmer och sociala medier.

Visuella effekter eller animationer blir allt viktigare i marknadsföring och videoproduktioner. I den här intensiva kursen lär du dig grunderna för att göra effekter och animationer i Adobe After Effects.

Distanskursen har samma innehåll som den kurs som vi håller i vår studio. Läs mer om hur du kan ta vår After Effects-kurs i vår studio här!

En av fördelarna med Adobe After Affects är att det ingår i Adobe-familjen. I kursen kommer du bl a att lära dig hur enkelt det är att arbeta med material mellan Adobe Premiere, Photoshop och After Effects.

Kursen blandar praktiska övningar med genomgång av programmet och dess funktioner.

Du lär dig bland annat:

- After Effects gränssnitt och inställningar

- Kortkommandon

- Import av råmaterial och arbetsflöde

- Lager, masker och lagerblandning

- Hur man arbetar i After Effects med material från Photoshop och Illustrator

- Hur man arbetar effektivt mellan After Effects och Premiere

- Nyckelbilder (keyframes)

- Animering av texter

- Koppla animeringar (parenting)

- Animering av 2D-lager i 3D

- Motion tracking och mask tracking

- Precompose

- Justeringslager

- Keying (greenscreen)

- Videoformat

Vi går också igenom hur man exporterar den färdiga filmen i de format som passar för olika plattformar.

Dessutom får du en inblick i vad du bör tänka på när du filmar för att få bästa möjliga råmaterial att bygga dina effekter på.

Den här kursen är webb-baserad och kan tas med eller utan personlig handledning från en av våra lärare. Klicka här om du är intresserad av att ta kursen i vår studio vid Hötorget i Stockholm.

Målgrupp

Den här distanskursen är till för dig som vill lära dig att skapa effekter och animationer för videoproduktioner, webbreklam och för sociala medier i Adobe After Effects. Den har samma innehåll som den kurs vi håller i vår studio. Den fungerar också som ett bra komplement till kursen i vår studio.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Majk Zanqrelle

Kursen hålls av Majk Zanqrelle, som har över 15 års erfarenhet av film, TV och reklamproduktion. Han arbetar med allt från filmfotografi till animation och redigering, och har arbetat med prisbelönta filmer. Förutom Adobe After Effects så är Adobe Premiere och Photoshop några av Majks expertområden.

Kursavgift

1 900 exkl moms.

med personlig handledning: 2 900 exkl moms.

Anmäl dig här:

Skräddarsydda kurser

Vi kan också ta fram skräddarsydda kurser och hålla kursen som distanskurs för dig och ditt företag. Hör av dig till oss på info@cinemantrix.com om du är intresserad av det.

Intresseanmälan

Om du vill ha mer information om våra kurser så kan du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig information om den här kursen och våra andra kurser och event.

 

Intresse kurs after effects