Reklamfilm

Vi är ett produktionsbolag och ett resurscenter för företag
som vill göra reklamfilm, webbfilm och informationsfilm.

Reklamfilm för Telia

Reklamfilm, webbfilm och informationsfilm

Vi hjälper företag och andra produktionsbolag att göra film. Inget projekt är för litet eller för stort. Vi gör allt från reklamfilm för TV och bio till informationsfilm, film för e-learning och webbfilm.

Vi vill hjälpa er göra bättre film. Vi har vunnit över 40 priser för våra filmer. Vi vet hur man berättar historier och vi tror på samarbete. Därför delar vi med oss av vår erfarenhet, även till andra produktionsbolag.

Vi kan ta hand om allt, från idé till färdig reklamfilm och webbfilm. Ni kan bara luta er tillbaka och låta oss fixa allt. Vi samlar in all information vi behöver från er för att göra en film eller videoproduktion som passar just er. Ni får se hur filmen växer fram och får komma med synpunkter vid varje steg.

Vi kan också göra videoproduktionen eller reklamfilmen tillsammans. Vi guidar er genom hela processen och vi gör filmen genom att på bästa sätt utnyttja de resurser och kompetens ni har. Då blir det kostnadseffektivt och bäst resultat. Detta kan också kombineras med utbildning i t ex filmning eller klippning så att ni kan lära er att göra nästa projekt själva.

Vi erbjuder alltid fastpris för våra uppdrag.

Idé och manus

Ett filmmanus är det första, och på många sätt viktigaste, steget inför att göra en film. Man kan göra en dålig film på ett bra manus, men man kan inte göra en bra film på ett dåligt manus.

För oss är det viktigt att våra manus är så bra som möjligt innan vi går vidare till filmning. På det sättet sparar vi tid och pengar.

Det sitter många duktiga manusförfattare och dramaturger på Cinemantrix som har arbetat med reklamfilm, webbfilm, långfilm och TV från Stockholm till Los Angeles.

Vi hjälper andra produktionsbolag och manusförfattare i Sverige och i USA att utveckla och förbättra sina manus. Det kan gälla att samarbeta på ett filmmanus, gå in som dramaturg eller att skriva ett manus från en idé eller bok. Vi ger också ofta konstruktiv feedback på befintliga manus.

Dessutom håller vi ett antal olika kurser och masterclasses i hur man skriver manus.

Regi

Vi vet hur man översätter en vision till en film som berör och påverkar. Vi hjälper er gärna att omvandla visionen till ett effektivt bildberättande med trovärdiga prestationer av aktörerna.

En erfaren och duktig regissör hjälper inte bara att förmedla ett budskap, utan sparar också pengar genom att inte filma mer än vad som behövs, och för att koordinera och få ut det mesta möjliga av skådespelare, filmfotograf, scenograf, smink, stylist och ljud.

Casting

Eli Kazan sa att 90% av regiarbetet handlar om casting. Att hitta rätt person till rätt roll kan vara skillnaden mellan succé och fiasko.

Vi är speciellt stolta över att många av våra skådisar har vunnit ett tiotal priser runt om i världen för sina prestationer i våra filmer.

Vi arbetar gärna med rutinerade skådespelare, men man kan också upptäcka ny talanger och karaktärer bland mindre erfarna skådespelare och amatörer. Då är castingprocessen speciellt viktig. Vi hjälper er genom att hitta rätt person till rätt roll och ger er flera olika alternativ att välja på.

Vi har ett brett kontaktnät efter många år i teater- och filmbranschen. Vi kan antingen ta hand om hela castingprocessen eller skicka er ett antal alternativ att välja på så att ni kan dryga ut er egen casting.

Behöver ni få tag på en känd skådis eller söker ni efter en viss typ. Då kan vi hjälpa till.

Filmning

Vi hjälper ofta till med filmning i små eller stora film och videoproduktioner för andra produktionsbolag, reklambyråer eller företag. Ni kanske har egen regissör och egna idéer som de vill förverkliga. Då hjälper vi till.

Vi var en av de första som skaffade en Red-kamera i Sverige och var tidigt ute med digital film och klippning. Vi erbjuder paketlösningar och fastpris på våra uppdrag.

Redigering

Film görs i tre stadier: först manuset, sedan filmningen och till slut klippningen. Vi vet hur man berättar historier och vi hjälper er att göra det bästa av det material ni har, oavsett vilket format det finns i.

En erfaren redigerare sparar mycket tid och pengar genom att snabbt se vad som fungerar, testa olika varianter och att se nya möjligheter med det material som finns.

Vi kan ta hand om post-produktionsarbetet från början till slut eller komma in och ge er råd på alternativa lösningar och vad som skulle kunna förbättras.

 

Vi hjälper er

Kontakta oss på info@cinemantrix.com eller 08-623 06 90, så hjälper vi er!

Du kan också fylla i dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig så snart som möjligt!