Mitt filmmanus blir verklighet

Mitt filmmanus blir verklighet!

För några år sedan vann jag en stor manustävling i LA. Jag hade skrivit ett filmmanus om amerikansk politik. Och eftersom juryn inte kunde se vem som hade skrivit manuset så trodde de att jag var en amerikan med ingående kunskap om ämnet. Det har jag. Det är med skräckblandat förtjusning som jag nördigt följer den såpopera som amerikansk politik har utvecklats till.

Mitt manus var en komedi och handlade om två amerikanska presidentkandidater som blir förälskade i varandra. Jag drog till med den ena skandalen och tvisten efter den andra. Allt för att göra det så roligt men samtidigt så trovärdigt som möjligt.

Jag fick möten med en massa produktionsbolag som visade intresse, men i slutändan blev det ingen film. Flera av synpunkterna var att det var lite för överdrivet.

Hmmmmm. Jag tror ni vet var jag är på väg med det här blogginlägget. Idag överträffar verkligheten allt som kunde hitta på i min vildaste fantasi. Det fattas bara att det visar sig att Trump och Clinton har en hemlig kärleksaffär. Eller kanske Trump och Sanders.

Kanske dags att ta upp manuset igen. Eller så gör jag en reality-show av det.

 

På gång hos oss

Få information från oss

Fyll i dina uppgifter här så skickar vi information till dig om vad som händer hos oss, våra event och våra kurser!