Photoshop för filmare

Anmäl dig här:

Photoshop för filmare

I den här specialkursen får du lära dig hur man använder Adobe Photoshop för videoproduktioner, reklamfilmer och filmer för sociala medier.

Adobe Photoshop är industristandarden för arbete med bilder och ett måste att behärska för både filmare och fotografer. Ofta arbetar man i Photoshop i kombination med Adobe Premiere och Adobe After Effects vilket ger ett effektivt workflow för att redigera och färdigställa filmer.

I den här kursen lär vi dig bl.a. hur man använder Adobe Photoshop för att skapa titlar, animationer och även hur man förbereder material som ska användas i Premiere eller After Effects. Photoshop kan självklart användas som fristående program men kommer till sin rätt när det integreras med Adobes andra programvaror.

Under den här intensiva endagskursen lär du dig:

- Att hitta bland verktyg, fönster och menyer
- Skillnaden på pixel- och vectorgrafik
- Smart objects och RAW-filer
- Justeringslager och urklippsmasker
- Kloningsstämpel och lagningspensel
- Enklare retusch och friläggning
- Arbeta med färgjusteringar, blandningslager och toning
- Arbeta med lager och att förbereda filer för After Effects
- Filformat och exportering för olika media

Vi går också igenom:

- Hur man gör Gif-animationer och banners.
- Hur man klipper film i Photoshop.
- Hur man skapar titlar för Premiere och After Effects
- Hur man tar bort enskilda element i filmmaterial

Den här kursen hålls i vår studio vid Hötorget i Stockholm.

Målgrupp

För dig som vill fördjupa dina kunskaper i Adobe Photoshop med fokus på att göra bättre filmer, antingen i kombination med Adobe Premiere och After Effects eller tillsammans med andra program för redigering och filmeffekter.

Förkunskaper

Viss baskunskap är bra inför denna kurs då vissa moment inte kommer förklaras från grunden. Har du använt Adobe Photoshop förut, använt några verktyg när du jobbat med bilder och sparat ditt material, då är din kunskap nog för denna kurs. Hör av dig till oss på info@cinemantrix.com om du är osäker.

Kursavgift

2 500 exkl moms.

Tid

10:e februari 2021 9:30-17:00.

Den här kursen hålls i vår studio vid Hötorget i Stockholm.

Anmäl dig här:

Kursledare

Majk Zanqrelle

Kursen hålls av Majk Zanqrelle, som har över 15 års erfarenhet av film, TV och reklamproduktion. Han arbetar med allt från filmfotografi till animation och redigering, och har arbetat med prisbelönta filmer. Förutom Adobe After Effects så är Adobe Premiere och Photoshop några av Majks expertområden.

Skräddarsydda kurser

Vi kan också ta fram skräddarsydda kurser och hålla kursen som distanskurs för dig och ditt företag. Hör av dig till oss på info@cinemantrix.com om du är intresserad av det.

Intresseanmälan

Om du INTE kan anmäla dig till kursen men vill ha information om framtida kurser kan du fylla in dina uppgifter här så skickar vi information när vi satt nästa kursdatum.

Intresse kurs photoshop