Emelie BeckiusKursdeltagare om vår filmskådespeleriutbildning

Vi har haft många fantastiska deltagare i vår kurs i filmskådespeleri. Här är vad en av dem, Emelie Beckius, skrivit om kursen på sin blogg:

Till alla som funderar eller vill gå en kurs i skådespeleri så kan jag verkligen rekomenderar Cinemantrix kurs. Här är en recension jag gjorde när jag gick kursen för några månader sen. Det är Hans Montelius och Jonas Larsson som håller i kursen. Hans har hållt på med film i flera år och vunnit ett flertal priser för sina kortfilmer runt om i världen. Han är grundare för Cinemantrix. Han är även en duktig manusförfattare och regissör. Jonas är skådespelare och även regissör. Han har varit med i några av Hans filmer som skådespelare. Tillsammans så har dem utformat en kurs för både nybörjare och erfarna skådespelare.

"Nu har vi vart igång med kursen i ca 2 veckor. Jag som inte har gått någon kurs i filmskådespeleri innan tycker att Hans och Jonas gör ett fantastiskt jobb. Det är  inspirerande att lära sig av personer som har så lång och framgångsrik erfarenhet i branschen. 
Dels att kunna blanda undervisning för både erfarna skådespelare och nybörjare som mig. Där man får möjligheten att utvecklas i sin egna takt. De har hjälpt mig att öppna upp ögonen så jag kan se saker som jag inte sätt innan när man pratar om skådespeleri.
 I kursen blandas det både teori och praktik. Där vi bland annat får agera både framför och bakom kameran.
 Vi kommer även får chansen att lyssna till olika gästföreläsare som också jobbar med samma sak.
 Hans och Jonas ger ifrån så mycket glädje, vilket gör att det blir lättare att ta in vad dem säger. 
VI får även komma med idéer och önskemål av vad vi själva vill göra. Det känns verkligen att dem vill göra allt för att man ska utvecklas. 
Just nu längtar jag till alla tisdagar. För man går alltid därifrån med ett leende på läpparna. 
Så jag vill rekommendera denna kursen till alla som vill satsa på en skådespelarkarriär. 
Och skulle jag få välja så vill jag aldrig att samarbetet med dess männsikor ska ta slut"

/Emilie Beckius, deltagare Cinemantrix filmskådespeleriutbildning

Läs mer på Emelies blogg.

På gång hos oss

Få information från oss

Fyll i dina uppgifter här så skickar vi information till dig om vad som händer hos oss, våra event och våra kurser!