“The Main Event” spelas in i våra studios!

"The Main Event" spelas in i våra studios!

Just nu har inspelningen av filmen "The Main Event" avslutats i våra studios vid Hötorget i Stockholm.

"The Main Event" regisseras av Arantxa Hurtado och Lil Malinich. Arantxa har arbetat länge i våra studios med ett dussintal olika filmprojekt. Hon är förutom en kreativ och duktig regissör dessutom manusförfattare och filmfotograf. Lil Malinich kommer från New York och är en eftertraktad regissör och coach för filmskådespelare. Hon coachar stora namn inom filmindustrin som bland annat Forest Whitaker. Dessutom har Hollywood-författaren Bob Dolman varit involverad i manuset. Han har vunnit två Emmys för sina TV-serier och arbetat med Tom Cruise, Nicole Kidman, George Lucas och Ron Howard. Senast var han aktuell med TV-serien Willow på Disney Plus. Tillsammans har de skapat en berättelse fylld med hjärta och själ som både berör och inspirerar. Fotograf är JP Bichard. Han är en konstnär från UK och är en av organisatörerna av Burleskfestivalen.

Inspelningen av "The Main Event" är nu avslutad och atmosfären på inspelningsplatsen har varit elektrisk. Medverkande från Cinemantrix var Mikaela Lundström, Oscar Beskow, Elsa Sahlberg, Mattias Königsson och Naima Fridén. Varje morgon har teamet samlas tidigt på morgonen för att förbereda dagens scener. Varje detalj, från ljussättning till scenografi, har genomgått noggranna förberedelser för att säkerställa att allt är perfekt när kamerorna börjar rulla.

En av de mest imponerande aspekterna av inspelningen har varit den starka samarbetsandan. Alla på inspelningsplatsen, från skådespelare till tekniker har arbetat tillsammans för att skapa något speciellt. Regissörerna har uppmuntrat input från alla inblandade och skapar en öppen och kreativ arbetsmiljö där alla känner sig delaktiga.

Nu börjar postproduktionen. Vi ser fram emot att den färdiga versionen av "The Main Event" arbetas fram steg för steg. Men det är redan tydligt att detta är en film som kommer att beröra många och lämna ett bestående intryck.

Vi på Cinemantrix är otroligt stolta över att kunna hjälpa till med produktionen av "The Main Event". Vi håller er uppdaterade och kommer att gå ut med information när premiärdatum är satt!

På gång hos oss

Information från oss

Fyll i dina uppgifter här så skickar vi information till dig om vad som händer hos oss, våra event och våra kurser!

Intresse kurser