Vår mötesplats

Vilket härligt gäng det är i studion! Dels har vi de som delar studion med oss. Vi nätverkar, samarbetar och arbetar ihop. Och fikar. Sen har vi alla intressanta filmarbetare som håller möten och events i studion. Och så förstås alla som kommer på eventen. Det är spännande och inspirerande att träffa så många intressanta människor och utvecklas med er!

Från idé till Hollywood

Just nu pågår en workshop med den Los Angeles-baseradeproducenten Gudrun Giddings som guidat ett hundratal filmprojekt från idé till distribution i USA och runt om i världen. Gästföreläsare på den är Madeleine Ekman, VD för Zentropa Sweden och producent för von Triers, Vinterberg och Susanne Biers filmer bland annat. Hon vann också Guldbagge för bästa film i år.

Branschmingel - igen!

Och på tisdag har vi mingel för folk i filmbranschen i studion. Då är Gudrun Giddings hedergäst. Vi håller regelbundet branschmingel i studion och nästa är planerat till juni när Bob Dolman kommer hit. Det är ett viktigt sätt att umgås, utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter!

Läs mer här:

https://billetto.se/sv/events/branschmingel-med-gudrun-giddings

Kontakta mig om du vill gå! Det finns risk för att det redan är fullt när du läser det här!

Hur man skriver TV-serier

I slutet av maj kommer Johanna Ginstmark tillbaka och håller sin uppskattade kurs i hur man skriver TV-serier. Det är en heltäckande kurs där Johanna lär ut hur man tar fram idéer som passar för TV och hur man skriver intressanta karaktärer, synopsis och TV-manus.

Läs mer och anmäl dig här!

Bob Dolman kommer till studion

Sedan, i mitten av juni, är det dags för ett mingel igen. Då blir det Bob Dolman som gästar. Han kommer att resa runt i Sverige under sommaren och håller två workshopar i juli hos oss. Den ena workshopen är en manusworkshop där man får skriva på sitt film- eller TV-manus och få hjälp fram av Bob. Den andra workshopen är en unik workshop för skådespelare och regissörer där Bob kommer att arbeta med övningar som utvecklar både grupperna samtidigt.

Läs mer och anmäl dig här!

Kurs i filmskådespeleri

Till sist avslutar vi sommaren med vår intensiva kurs i filmskådespeleri som vi håller ute på Vårdinge kursgård under en vecka i augusti. I den kursen ger vi en grundläggande filmskådespelarutbildning där man får arbeta med övningar och scener och får lära sig hur man arbetar bakom kameran samt grundläggande teori inom filmskådespeleri. Vi hjälper dessutom till med hur man tar sig vidare och marknadsför sig själv som skådespelare. Den kursen har vi nu hållit i över fyra år den har blivit väldigt populär. Vi tar in c:a hälften av de som söker.

Vår mötesplats

Många spännande möten! Vad ska vi hitta på härnäst? Det är bara fantasin som sätter stop för vad vi kan hitta på! Bli en del av vår mötesplats och kom själv med förslag på vi kan göra!

Dela studio med oss!