Anmäl dig här:

Seminarium med Lena Koppel

I det här seminariet pratar Lena Koppel om regi, manus och skådespeleri och hur man arbetar med film och TV.

Lena Koppel är regissör och manusförfattare och har gjort många stora filmer och TV-serier, bl a Rallybrudar, Bombay Dreams och Hur många Lingon finns det i världen samt TV-serier som Åreakuten, Saltön, Höök, Sommaren med Släkten och Sam tar över.

Lena arbetar just nu med en ny långfilm.

Utifrån hennes erfarenheter av film och TV kommer Lena att berätta om hur hon arbetar som regissör och manusförfattare och hur hon arbetar med skådespelare. Hon kommer att beskriva den arbetsmetod som hon utvecklat för att regissera och hur hon skriver filmmanus och TV-serier.

Hon kommer också att berätta hur man ska bete sig som skådespelare när man kommer till en inspelningsplats och ge tips och råd för vad man bör göra och inte göra.

Dessutom kommer hon att prata om hur hon
- arbetar med fotografer
- samarbetar med andra manusförfattare
- använder sig av och arbetar med dramaturger

samt hur man som manusförfattare och regissör arbetar och förhåller sig till producenten.

Seminariet hålls via videolänk.

Målgrupp

Det här seminariet vänder sig till dig som är intresserad av att arbeta med film och TV oavsett om det är som regissör, manusförfattare eller skådespelare.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Datum

8:e April 18:00-21:00.

Avgift

300 inkl. moms.

Anmäl dig här:

Mer information

Hör gärna av dig till oss på info@cinemantrix.com om du har några frågor om kursen.

Lena Koppel

Lena Koppel är regissör och manusförfattare. Hon har många års erfarenhet av Film/TV branschen och flera stora produktioner bakom sig. Bl.a långfilmerna, Rallybrudar, Bombay Dreams, Hur många Lingon finns det i världen m.fl. TV serierna, Åreakuten, Saltön, Höök, Sommaren med Släkten, Sam tar över m.fl. Hon är utbildad i Tyskland och USA och har bott i Kanada i flera år.

Hon arbetar för närvarande med ett långfilmsmanus och ger även kurser i regi, skådespeleri (även privat coachning) och gör manusanalyser.

 

Om du inte kan anmäla dig

Om du INTE kan anmäla dig till seminariet så kan du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig information när vi har satt datumen för nästa seminarietillfälle. Du får också inbjudningar till Cinemantrix övriga event.