Resurser för skådespelare

Vi erbjuder en rad olika resurser och tjänster för skådespelare. Vår inriktning är på filmskådespeleri. Därför är resurserna inriktade på att ta sig fram som filmskådespelare och arbetet framför kameran.

 

Filmning av scener

Filmning av professionella fotografer för filmning av en eller flera scener i vår studio.

Våra filmfotografer ljussätter och väljer ut lämpliga kameravinklar tillsammans med dig. Sedan filmar vi din scen. Om du behöver får du regihjälp av en av våra regissörer. Vi kan också tillhandahålla individuell coachning om du behöver hjälp med en provfilmning, scen eller roll.

Klippning av scener och showreel

Vi hjälper dig att klippa ihop scener från råmaterial som du tillhandahåller eller som vi filmar. Vi kan också klippa ihop en showreel med musik och klipp från scener och filmer som du varit med i.

Filmskådespeleri

Filmskådespeleri skiljer sig på flera punkter från att spela teater. Det är ofta mer realistiskt, den omedelbara närvaron är viktigare, uttrycken är mindre och repetitionstiderna är kortare. Det är viktigt att vara naturlig.

Headshot

Bilder för CV och castingsidor.

Våra duktiga fotografer hjälper dig gärna med ett headshot som du kan använda till CV, webbsidor och på casting-sidor. Fotograferingen sker i vår studio och du får högupplösta bilder.

Webbsida

Professionell hemsida som du själv kan uppdatera.

När man kommit en bit in i filmbranschen som skådespelare är det bra att ha en egen hemsida. Där kan man visa upp bilder, videoklipp, showreel och kontaktuppgifter. Vi hjälper dig gärna med hemsida och du får själv välja layout och utseende.

Mer information

Hör gärna av dig till oss på info@cinemantrix.com eller på 08-623 06 90 om du har några frågor om våra resurser. Du kan också fylla i dina uppgifter här så kontaktar vi dig:

Kurser och masterclasses