Parodier: Brad Pitt för Chanel 5

För några månader sen skrev jag om bra och dåliga reklamfilmer och jag visade en riktigt dålig film. Det var Chanels reklam med Brad:

Och visst är den dålig. Den är så dålig att den har fått ett eget liv på nätet, med hundratals parodier. De flesta av parodierna är lika dåliga som den ursprungliga reklamfilmen men det finns några som är bra:

Och en annan:

Här är en av de bästa, från Conan.

Och det finns massor fler… Efter ett tag så kan man fråga sig om Chanel gjorde den här reklamfilmen med flit? Den ursprungliga reklamfilmen har miljontals visningar på YouTube och paradierna har ännu fler. Men är det här verkligen den image som Chanel vill ha för sitt varumärke? Jag tror inte det. Jag är ledsen, Chanel. Den här reklamfilmen är dålig hur man än ser på det.

Men Brad Pitt’s image då? Jag tror inte att det har skadat honom. Det skulle vara en annan sak om hade regisserat filmen eller om det var hans idé. Han fick 10 miljoner dollar och jag tror han skrattar med oss.