Mer filmskådespeleri!

Mer filmskådespeleri!

Vi har gjort många omställningar under de senaste månaderna. Vi har beslutat att inte hålla våra filmskådespelarkurser och mycket av filmproduktionen har stannat av eller övergått i manusskrivande och pre-produktion.

Sommarkurs i filmskådespeleri

Men i sommar öppnar vi upp igen. Vi börjar på Vårdinge, en vacker kursgård i Sörmland. Där kommer vi att hålla vår sommarkurs i filmskådespeleri i slutet av juli. Vårdinge är med sina stora ytor och fina grönområden idealiskt för filminspelningar och där kommer vi att kunna hålla många av våra lektioner utomhus.

Det blir tionde gången vi håller kursen och det är en av höjdpunkterna på året för oss att kunna åka ut dit. Senare i augusti håller vi också vår helgkurs i filmskådespeleri i studion. Eftersom både de kurserna snabbt håller på att fyllas upp så kommer vi att ha nya helgkurser ganska snart därpå (i början av september antagligen).

Läs mer om sommarkursen i filmskådespeleri här!

Resa till Hollywood

Vår resa till Hollywood som vi skulle ha haft under våren blev också framflyttad. Som läget ser ut så vet vi ännu inte när vi kommer att kunna ha den, men vi hoppas kunna genomföra den sent på hösten eller i början av nästa år.

Läs mer om vår resa till Hollywood här!

Filmskådespelarutbildning

Sedan är det något stort på gång hos oss på Cinemantrix. I januari öppnar vi vår längre utbildning i filmskådespeleri. Den är för de som vill fördjupa sig i filmskådespeleri och ta steget ut i branschen. Det finns många utbildningar för teaterskådespelare men den här utbildningen är helt fokuserad på filmskådespeleri. Vi märker redan ett stort intresse för den och vi hoppas att det ska bli starten på flera liknande utbildningar i Sverige för de som är mer intresserade av film än teater.

Läs mer om vår utbildning i filmskådespeleri här!

Så för oss kommer det att bli en spännande sommar och höst och vi ser fram emot att snart träffa alla igen i studion eller på Vårdinge!

På gång hos oss

Information från oss

Fyll i dina uppgifter här så skickar vi information till dig om vad som händer hos oss, våra event och våra kurser!

Intresse Filmfoto