Kursanmälan

Intensiv sommarkurs i filmskådespeleri

I den här kursen fokuserar vi på att du ska känna dig säker och naturlig framför kameran.

Kursen blandar praktiska övningar med teoretisk undervisning, gästföreläsare och mycket filminspelning. Vi går också igenom olika situationer som man kan stöta på som skådespelare.

Du kommer även att få inblick i arbetet bakom kameran, allt ifrån att skriva manus till att filma, ta ljud och redigera.

Ett uppskattat inslag i vår kurs är våra gästföreläsare. Tidigare gästföreläsare har inkluderat Hollywood-producenter, kända skådespelare, regissörer, agenter óch castare.

Vid kursens slut får du råmaterialet från filmningarna.

I kursen ingår även vägledning för hur man kan gå vidare för att nå sina personliga mål inom skådespeleri eller arbete bakom kameran.

Kursen hålls på en kursgård utanför Stockholm (Vårdinge i närheten av Trosa och Vagnhärad c:a 6 mil utanför Stockholm) under en intensiv vecka med mycket praktik, teori och inspelning.

Datum

Söndagen den 25:e juli - lördagen den 31:a juli 2021.

Kursavgift

10 400:- inkl moms.

Boende

Enkelrum: 3 200:- inkl moms. För hela kursveckan.

Dubbelrum: 2 800:- inkl moms. För hela kursveckan.

Anmälan

Skicka in anmälan så får du svar om du har blivit antagen eller inte. Eventuellt blir du kallad på intervju.

När du blivit antagen så säkrar du din plats i kursen genom att betala in kursavgiften. Anmälan är inte bindande förrän du har blivit antagen och betalat in kursavgiften. Det går också att dela upp betalningen för kursen.

Det har för varje kurs vi håller blivit mer och mer konkurrens om platserna i kursen. I år kommer vi antagligen bara att kunna ta in c:a 30% av de som söker. Det är större chans att du blir antagen om du skickar in din ansökan tidigt.

Du behöver inte ha någon skådespelarerfarenhet. Det viktiga för oss är att sätta ihop en bra grupp och det viktigaste är motivation, entusiasm och engagemang.

Kursanmälan - Filmskådespeleri sommaren 2021