Anmäl dig här:

Dialect and Accent Coaching

Den här intensiva workshopen är för dig som vill lära dig prata med amerikansk engelska utan brytning.

Under workshopen får du verktygen för att förbättra och förfina din amerikanska engelska. I kursen varvar vi övningar med tekniker och hemuppgifter så att du kan arbeta vidare mot en helt övertygande amerikansk accent.

Eftersom antalet elever i den här kursen är begränsat till åtta deltagare får du mycket individuellt arbete med läraren samtidigt som du får möjlighet att arbeta på olika scener med dina motspelare.

Under workshopen får du kursmaterial med övningar, monologer och dialoger som är skräddarsydda för dig. Övningarna kan du sedan göra på egen hand så att du kan upprätthålla och fortsätta att förbättra din amerikanska engelska.

Kursen hålls i vår studio vid Hötorget i Stockholm. Det finns också möjlighet för individuell coachning. Kontakta oss på info@cinemantrix.com om du är intresserad av det.

Målgrupp

För dig som vill förbättra din Amerikanska accent.

Förkunskaper

Du behöver inte kunna englska felfritt men du bör kunna prata och förstå språket.

Kursledare

Att lära sig amerikansk engelska är bara möjligt om du har en kunnig och krävande lärare - någon som verkligen vill att du lyckas. Rebecca Petersson vill det! Och jag måste säga, hon lyckades! Tack Rebecca, jag är så glad att jag arbetade med dig inför flytten till USA!

- Annica Liljeblad, skådespelare i bl a Oscarnominerade The Square

Rebecca Petersson

Rebecca är en dialektcoach från USA med lång erfarenhet av språk och skrivande i olika roller. Hon specialiserar sig i att förbereda skådespelare för provfilmningar och roller där det krävs engelska med amerikansk accent. Hon arbetar också med individer med engelska som andra språk som vill utveckla sina kunskaper och uttal i det engelska språket.

Rebecca har coachat både individuellt och hållit i språkkurser för större grupper sedan hon flyttade till Stockholm 2003. Hon har en universitetsexamen i kreativt skrivande från University of Wisconsin och har jobbat inom tv, tryckt media och i reklambranschen i USA.

Kommentarer från tidigare elever
“Rebecca har hjälpt mig förbereda olika selftapes på engelska och är lyhörd, konkret, noga, peppande och är otroligt snabb när jag behövt hjälp i sista sekunden och fått handfasta tips och hjälp med betoningar, uttal och melodi. Det har varit underbart att jobba med henne!” - Agnes Lindström

"Rebecca är en tillmötesgående och noggrann accent-coach som ger både stöd och hjälp med engelska repliker. Hennes känsla för intonation och timing gör det lätt att öva in repliker på rätt sätt. Jag kan varmt rekommendera Rebecca om du vill ha ett bättre flow i din engelska eller slipa på din accent." - Susanne Thorson

Kursavgift

2 900:- inkl moms.

Datum

Onsdagar 30 september-4 november (18:00-21:00) Platser kvar!

Antal deltagare

Antal deltagare är begränsat till 8 stycken.

Anmäl dig här:

Hör gärna av dig till oss på info@cinemantrix.com om du har några frågor om kursen.

Nästa datum

Om du INTE kan anmäla dig till kursen så kan du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig information när vi har satt datumen för nästa kurs. Du får också inbjudningar till Cinemantrix övriga event.

Skicka också meddelande här om du är intresserad av individuell coachning.

Intresse Dialect and Accent Coaching-20