Intressanta människor och konserverade minnen

2016-03-12 15.26.20Intressanta människor

Jag tycker om att ha intressanta och stimulerande människor omkring mig. I det här blogginlägget tänker jag inte spekulera i varför det är så. Men jag har haft tur att omge mig med många sådana på sista tiden.

Jag tycker om att hålla kurser, events och workshopar i studion. Ibland har jag förmånen att hålla dem själv, men vi har ju också tagit dit några enastående skådespelare, regissörer, fotografer, producenter och manusförfattare. Och när de håller sina event så springer jag mest runt som en tomte i studion och ser till att alla mår bra. Det är roligt det också. Men det kliar ju i fingrarna att göra nåt själv.

Hans_camera

Och så har vi alla spännande deltagare! Många kommer tillbaka om och om igen så att det känns som en familj. De brukar berätta för mig hur mycket de tycker om studion och det vi gör. Och då kan jag inte hålla mig. Då sliter jag fram min iphone och frågar om de kan säga det igen. Och så filmar jag det! För jag tycker om att filma!

 

Konserverade minnen

Min pappa sa till mig när jag var liten att foton och film var konserverade minnen. Han är skådespelare. Men jag tyckte om att fota och filma. Och det gör jag fortfarande. Jag tycker om att konservera minnen.

Och det har blivit ganska många nu. Här är några av dem.

Spontana intervjuer om oss och våra event

På gång hos oss

Få information från oss

Fyll i dina uppgifter här så skickar vi information till dig om vad som händer hos oss, våra event och våra kurser!