Julia Kjettselberg

Julia KjettselbergJulia Kjettselberg är en svensk skådespelerska. Hon är född och uppvuxen i Norduppland men är bosatt i Uppsala sedan några år tillbaka där hon studerat teater i tre år. Har gått kurser i filmskådespeleri hos Ymperia Film Academy, Auditionteknik för Teater och Film med Erik Ehn och Danny Ward på Calle Flygare teaterskola och nu senast på Cinemantrix kurs i filmskådespeleri med Hans Montelius och Jonas Larsson.

Julia har medverkat i ett flertal teaterproduktioner, både via utbildningar och utanför. Har bland annat varit med i musikalerna Grease och Footloose på Reginateatern i Uppsala och teaterspelet ”Järnets Fångar”. Hon är också regissör och manusförfattare och sätter upp en 1700-tals pjäs i sommar på Lövstabruks Herrgård. Julia är även en duktig sångerska.

Hon filmdebuterade i David Fincher’s ”The Girl with the Dragon Tattoo”. Har sedan dess medverkat musikvideos, vinjetter och kortfilmer för bl.a. Mastiff, Rooster production och Cinemantrix. Senast medverkade hon i Cinemantrix långfilm “Like Me”.

Julia Kjettselberg

+46 (0) 76-7878643
juliakjettselberg@hotmail.com