Katja Lindgren AnttilaChange your cover photo
Change your cover photo
Hungry, passionate and hardworking. Eager to learn, explore and create. Has experience of both stage and in front of the camera. Educated in Toronto and keeps on developing through classes and workshops. Also loves moving, literature and being outdoors. Looking forward to creating great film!
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Är en mångsidig skådespelare som kan göra både komedi och drama men jag tycker mycket om flerdimensionella karaktärer med djup där jag kan få analysera rollen och bli utmanad.
Jobbar man med mig får man någon som är passionerad, engagerad och alltid arbetar hårt. Talang kan vara viktigt, men en vilja att utvecklas, driv och målmedvetenhet tycker jag kan vara ännu viktigare och jag besitter alla dessa egenskaper förutom min talang för skådespeleri och filmskapande. Jag överraskar ofta då jag har en väldigt lugn personlighet till vardags men kan ha väldigt stark närvaro och känslouttryck framför kameran och på scen.

Just nu frilansar jag som skådespelare men kan också ta på mig jobb som dansare och modell. Är också med i en teatergrupp och fortsätter att utbilda mig med kurser och workshops.

Four Month Diploma Program - Toronto Academy of Acting for Film and Television (TAAFT)  2016
Bob Dolman Workshop - Cinemantrix 2016
Bob Dolman Sommarworkshop - Cinemantrix 2017

Personal information

 
18-26
170
English, Swedish

Videos, Pictures and CV

 
Bilder
Bilder #38
Bilder #39
Bilder #39 #40
Bilder #41
Bilder #42

Contact

 
Stockholm

103 Shares
Share103
Tweet
Share
Email