Johan Thörnblom

Ändra ditt omslagsfoto
Ändra ditt omslagsfoto
Status för denna avändare är Godkänd

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Hej på er!

Mitt namn är Johan Thörnblom, jag är en mångsysslare då det kommer till ljud och är intresserad av att samarbeta med er på Cinemantrix!

Jag jobbar med allt från inspelning och tramp till ljudläggning, mixning och musikkomposition för att nämna några områden och undrar nu om ni är intresserade av hjälp med någonting som “låter” eller ska låta” framöver! Det kan exempelvis vara om ni är i behov av ENG-ljudtekniker som spelar in ljud med bom och myggor på plats eller om ni kanske har inspelat material som ni vill ska piffas upp genom en dos ljudläggning, mixning och ljudeditering!

I vår har jag exempelvis ljudlagt och mixat företagsfilmer åt Pilsner Urquell, spelat in ENG-ljud till reklamfilmer åt Blocket.se och i mitt senaste uppdrag var jag B-ljudtekniker på SVT;s “Första Dejten". Under hösten jobbade jag mycket med foley-ljud till film och serier på Foleyworks AB i Stockholm. Jag har undervisat på Medieinstitutet i Stockholm om filmljud, Pro Tools och ljudutrustning och har dessutom en kandidatexamen i ljud- och musikproduktion från Högskolan Dalarna.

Hur ser det ut för er framöver? Det skulle vara roligt om vi kunde styra upp ett möte och diskutera vidare! Jag bifogar en länk till min showreel och mitt CV har jag laddat upp på denna sida.

Showreel: https://vimeo.com/196499690

Vänliga Hälsningar

Johan Thörnblom
Ljud- och Musikproducent, Ljudtekniker, Designer
073 0502824
johan.thornblom@hotmail.com
Audiocano AB

Personal information

 
Kompositör, Ljudläggare, Ljudtekniker

Videos, Pictures and CV

 

Contact

 
Stockholm

167 Shares
Share167
Tweet
Share
Email