Elvira JansonChange your cover photo
Change your cover photo
Breathe, love, live wisely, judge slowly. Take it easy, but take it.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Bor just nu hemma hos min pojkvän som studerar sitt sista år i Söderhamn till vindkraftstekniker. Jag själv pluggar matte b under tiden för att ha någonting att göra. Funderar dock på att börja en skådespelarkurs i Gävle då inte Söderhamn verkar har något.

Jag är en flyttfågel och en "ensamvarg" sedan födseln. Är uppväxt med 5 syskon och mycket flyttande kors och tvärs genom hela Sverige (har för det mesta alltid bott ute på landet). Vill nog leva i en resväska då jag älskar att resa runt.
Jag är en lugn, mjuk men samtidigt envis person då jag vill få saker och ting rätt. Tycker om att jobba i grupp. Är duktig på att anpassa mig, improvisera vad det än gäller. Har ett öga för att se saker som kanske inte någon annan ser. Bryr mig inte om smink och mode.
Nu på min fritid så fotar jag väldigt mycket (djur och natur), skissar företagsloggor, tatueringar etc.. ( https://www.facebook.com/SwedElvira/ ), spelar fiol och rider en del i veckorna då min mor äger två hästar.
Är vegetarian sedan 3 år tillbaka då jag tycker att köttindustrin är hemsk och vill inte vara med att betala för djurplågeri och för att företaget skall hållas igång. Vidrigt om du frågar mig !
Jag tar ingen skit då jag blivit utnyttjad och mobbad under min barndom. Är duktig på att läsa av människor från första mötet (dömer dock inte förrän jag lärt känna människan). Är alltid mig själv i alla lägen. Bryr mig inte om vad andra tänker och tycker om mig. Kör mitt egna race.
Jag är helt bekväm i mig själv, med eller utan kläder haha ! Tycker om att lära känna nya människor som kanske har lite udda intressen.

Jag suktar efter att lära mig nya saker, både om mig själv och runt omkring mig. Jag är inte rädd för att göra fel. Man lär sig ändå.

Eslövs Folkhögskola. (Allmän) 2102-2016

Personal information

 
15-30
160
English, Swedish

Videos, Pictures and CV

 
Bilder
Bilder #38
Bilder #39
Bilder #39 #40
Bilder #41
Bilder #42

Contact

 
Söderhamn

103 Shares
Share103
Tweet
Share
Email