Casper Cavilin

Ändra ditt omslagsfoto
Ändra ditt omslagsfoto
Status för denna avändare är Godkänd

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Casper Cavilin
Övre Villagatan 34A
15134 Södertälje
Mobil: 0703354455
Email: Casper@cavilin.com

Personligt brev

Hej,

Jag utbildade mig på Dramatiska Institutet mellan 2009-2011 till TV-producent.

Under min skoltid (2009) startade jag och några vänner MMAnytt.se och kan säga att jag är en mma-expert utan dess like. Tack vare MMAnytt har jag rest jorden runt och täck massor av kampsportsevent. Under min skoltid praktiserade jag på produktionsbolaget Eyeworks och började även jobba där under mina semestrar. På Eyeworks fick jag göra allt som har med TV-produktion att göra. Jag fick jättebra kontakt med alla som jobbade där och har blivit goda vänner med alla där..

Mina arbetsuppgifter på MMAnytt:

• Köpa och sälja media. Producera egen material, video, foto samt radio.
• Marknadsföring av det egna företaget samt våra samarbetspartners.
• Ledde 20 anställda runt hela världen med daglig kontakt via Skype och mail.
• Mycket jobb under press, allt är tidspressat med nästintill omöjliga deadlines vilket jag gillade

Jag har även nämt i min CV att jag brinner för de mesta inom media, jag älskar att producera och jobba självständig och i grupp. Jag har några arbeten som ligger på klippbordet.

Jag pratar flytande svenska, engelska och persiska. Jag själv är en väldigt aktiv person, tränar varje dag och är mån om min familj. Minsta lilla fritid är det full fokus på min 3åriga dotter och fru. Jag vill jobba med allt inom programutveckling, från ide till färdig produkt.

Allt inom media fascinerar mig, jag kommer från en kulturbakgrund med pappa som filmregissör och resten av släkten är inom teater och film.

Jag känner att jag har mycket att ge och har en livlig fantasi och energi för att kunna jobba väldigt intensivt. Jag hade Stina Dabrowski som huvudlärare och idag har vi bra kontakt och hon är min mentor.

Personlig Information Namn: Casper Cavilin Address: Övre Villagatan 34a Mobil Tel: 0703354455 Email: Casper@cavilin.com

Introduktion

Jag är flexibel och har inga som helst problem med att jobba under stress, jobbar snarare bättre under stress. Jag har bott i Stockholm hela mitt liv men flyttade till Södertälje för familjen. Jag är 37 år och är från Iran men kom till Sverige redan vid 84. Jag pratar flytande svenska, engelska och persiska. Väldigt aktiv person, tränar varje dag och är mån om mig själv. Bor på Villagatan med frun Ida och dottern Wilda och Saga våran hund. Just nu letar vi hus.

Jobb

 •   MMAnytt.se 2008-2017

 •   Volontär Filippinerna (Eget projekt) 2013

 •   Eyeworks 2010-2012

 •   Stadskampen 2010

 •   UFC Los Angeles 2010-2016

  Erfarenhet

 •   Premier Pro

 •   Bildmixer

 •   Programide utveckling

 •   Lightroom

 •   Filma (Hantera kamera)

 •   Fotografera (Hantera Kamera)

 •   Producent (Dokumentärt, spelfilm)

 •   Inslagsproducent (TV)

 •   Kreativ som fan

  Utbildning

 •   Dramatiska Institutet Producent 2009-2011

 •   KTH – Fastighet och Finans 2005-2007

Page 1 / 3

Detaljinfo om mina erfarenheter

 MMAnytt.se: Europas största MMA nyhetssida sedan 2008. Jag har byggt upp detta från grunden och har haft alla positioner man kan tänka sig. Jag har jobbat som skribent, reporter, fotograf,

filmare, redigerare mm. Jag kan alla dessa yrken utan någon som helst problem och behärskar allt detta väldigt bra. Har 4 miljoner läsare per år och drygt 50.000 följare på Facebook. Jag har stora kunskaper inom webbmarknadsföring i form av sociala medier.

 Filippinierna: Under katastrofen bestämde jag mig för att göra nytta. Jag starta en insamling av kläder och pengar, jag fick ihop drygt 150.000kr samt 200kilo helt nya kläder från diverse sponsorer.

Jag tog allt detta och flög ner själv till det katastrofdrabbade Tacloban ( Samtidigt som min flickvän var höggravid hemma). Väl framme hälsade jag på olika barnhem och delade ut kläderna där. Pengarna tog jag till en by precis vid havet där jag även hjälpte till att bygga upp byn ekonomiskt och med händerna. Jag hjälpte till och bygga 5 hyddor/stugor från grunden. Dom sista 50.000kr tog jag till byns skola och byggde 2 nya klassrum. Jag var där sammanlagt 21 dagar och bodde i denna by utan elektricitet ute i djungeln. Solen var uppe mellan 06-18 resten av tiden var kolsvart, vilket jag aldrig upplevt förut. Barnens sysselsättning var att jaga spindlar och få dem att bråka med varandra på en smal pinne. Detta gav mig en speciell erfarenhet och känsla som inte går att beskriva, har fotodokumenterat detta men fick ej filma pga rånrisken fattigdom.

Page 2 / 3

 Dramatiska institutet: Jag studerade på Dramatiska Institutet som tv producent i 3 år. Under skolperioden startade jag MMAnytt.se. Skolan var en väldigt lärorik plats för mig där jag utvecklades

väldigt mycket, jag blev vuxen där. Tack vare utbildningen lärde jag mig allt inom tv-produktion och idag vill jag bara komma ut och börja utveckla och komma på nya tv-format. Jag hade Stina Dabrowski som huvudlärare och idag har vi bra kontakt och hon är min mentor.

   

Intressen

 •   Tränar på gym varje dag

 •   Umgås med familj och hund

  Referenser

 Kan skickas vid förfrågan

Page 3 / 3

Dramatiska institutet 2009-2011

Personal information

 
Producent, Övrigt-annat

Stina Dabrowski

Videos, Pictures and CV

 
This file has been removed.

Contact

 
Södertälje

167 Shares
Share167
Tweet
Share
Email