Event, workshopar och kurser

Mötesplats för filmarbetare

Vår studio vid Hötorget i Stockholm är en mötesplats för
filmarbetare framför och bakom kameran.

Här är några av de event, workshopar, kurser och
masterclasses som vi arrangerar i studion.

Sommarworkshop med Bob Dolman

för manusförfattare, regissörer och skådespelare.

Bob Dolman är regissör och manusförfattare från Los Angeles. Han har skrivit och regisserat flera Hollywood-filmer och arbetat med bland annat George Lukas, Ron Howard, Tom Cruise och Nicole Kidman.

I den här unika workshopen arbetar du med manusförfattare, regissörer och skådespelare för att under Bob Dolmans guidning utveckla scener från idé och manus till inspelning. 

Helgkurs i filmskådespeleri

Intensivkurs i filmskådespeleri för dig som vill prova på och lära dig grunderna i filmskådespeleri. Kursen blandar praktiska övningar med teoretisk undervisning och grupparbete. Fokuset under kursen kommer att vara på inspelning framför kameran där du får arbeta med att förbereda dig, repa och spela in en scen.

Sommarkurs i filmskådespeleri

En längre kurs i filmskådespeleri som vi håller under en vecka under sommaren. I den här kursen får du lära dig grunderna i filmskådespeleri och hur man arbetar med filmregissörer och andra skådespelare. Kursen blandar praktiska övningar med teoretisk undervisning, gästföreläsare och grupparbete.

Hur man skriver filmmanus

I den här kursen får du lära dig grunderna i hur man skriver filmmanus och strukturen bakom framgångsrika filmer. Det du lär dig i den här kursen kan du sedan applicera på ditt eget skrivande, antingen i en av våra workshopar, i övningar under kursen eller i ditt eget arbete.

Hör gärna av dig till oss på info@cinemantrix.com eller 08-623 06 90 om du har några frågor kring våra event.

Förutom dessa event arrangerar vi även regelbundet branschfrukostar och mingel. Ett flertal av våra event kräver dock speciell inbjudan och är inte listade här. För att få inbjudan till våra stängda event krävs ofta att man har deltagit i något av eventen ovan eller fyllt i sina kontaktuppgifter nedan.

Inbjudningar till event

Fyll i dina uppgifter här så skickar vi inbjudningar och information om våra event. Dessutom får du möjlighet till rabatt på våra kurser och workshops.

164 Shares
Share164
Tweet
Share
Email