Anmälningsvillkor

Anmälan till kurs/workshop sker på vår hemsida. Anmälan följs av en bekräftelse från Cinemantrix. Därefter får du besked om du blivit antagen eller inte. Anmälan är bindande efter att du blivit antagen i kursen.  Därefter har du 14 dagars ångerrätt. Om du vill ångra din anmälan så gör du det skriftligen eller via mail. Meddelande om avbokning ska innehålla dina personuppgifter samt uppgift om den kurs/workshop du vill avboka. Om kursen har börjats utan att du har ångrat köpet har du förverkat din ångerrätt. Ångerrätten gäller inte för evenemang såsom kvällsseminarier, föreläsningar, mingel eller liknande. Förutom vad gäller ångerrätten enligt ovan är anmälan bindande. Om avanmälan sker efter kursstart, är du skyldig att betala full kursavgift.

Betalning görs enligt instruktioner i antagningsbeskedet. Vi skickar i samband med det ut en faktura till dig på kursavgiften. Du kan också dela upp betalningarna. Detta görs via Svea Finans och kräver en kreditansökan.

Vid utebliven betalning förlorar du din plats.

Om vi tvingas ställa in en kurs har du rätt att återfå avgiften du har betalat.

Du kan byta kurstillfälle om du meddelar oss senast två veckor innan kursen börjar. Cinemantrix tar ut en avgift på 1 000 kr inkl moms för bytet. Det går endast att byta kurstillfälle om det finns ytterligare datum inbokade för kursen.

Cinemantrix innehar rätten till alla bilder och digitalt material som tas av vår personal under utbildningen och reserverar rätten att använda dem i vår marknadsföring.

0 Shares
Share
Tweet
Share
Email